Op zoek naar de mooiste Ibiza oorbellen en armbandjes

september 10, 2018 0 Door Brian776

In het naseizoen in september gaan wij een vriendinnengroep van zes meiden nog even Ibiza onveilig maken! De outfits heb ik al bij elkaar gezocht. Het gaat nu nog echt om de puntjes op de i te zetten. Specifiek wilden we Ibiza sieraden of accessoires bemachtigen.

Kim de financiƫle en meest nerdy meid in ons groepje hebben we op onderzoek gestuurd om te zoeken naar goedkope doch super hippe Ibiza stijl juwelen. Na een paar dagen uitzoek werk kwam Kim op de proppen met de site IkbenSieraden.nl. Dit is een webwinkel met specialisatie in uitermate betaalbare sieraden, zo voordelig dat iedereen wel hier kan shoppen.

Uitgelicht: ikbensieraden.nl | boheemse Ibiza stijl oorbellen

Iedereen koos andere oorbellen maar ik koos het model boho grote hoepel met kwastjes in een prachtige kleur blauw. Wat een typisch sieraad is dit zeg ik weet zeker dat ik Maartje hiermee de show ga stelen op onze vakantie in de clubs van Ibiza!

Tip: ikbensieraden.nl | hippie Ibiza stijl armbanden

Dan naast de oorbellen moest iedere meid ook nog een armbandje aanschaffen. Mijn keus op dit vlak? Ibiza armband kraal met ringen. Dat vond ik de leukste en past bovendien ook vrij goed bij de oorbellen die ik gekozen heb.

Enfin alle meiden hebben nu een hip kek tof setje oorbellen en armbandjes en we zijn klaar om te gaan. Het fijne aan deze sieraden is ook, ze zijn zo voordelig, stel dat ze toch nog gejat worden op vakantie, dan is onze vakantie zeker niet bedorven al zouden we het niet leuk vinden maar toch als je sieraden van een paar honderd Euro verliest kan wel beetje je vakantie vergallen maar dat is met deze sieraden niet het geval maar ze zijn toch uitermate leuk kwalitatief en opvallend.