De kwaliteits poloshirts van Ralph Lauren

oktober 25, 2016 0 Door admin

ralph-lauren-logoRalph Lauren werd geboren onder de naam Ralph Lifshitz in New York in 1939. Omdat hij zijn achternaam niet zo geschikt vond om furore mee te maken veranderde hij dit in Ralph Lauren. Lauren werd vooral bekend vanwege zijn lijn van poloshirts voor heren. Deze poloshirts werden gepresenteerd onder de naam “Polo by Ralph Lauren”. Binnen enkele jaren na de lancering waren de poloshirts van Ralph Lauren over de hele wereld bekend en werden ze gedragen door alle lagen van de bevolking. Ralph Lauren probeert zich net als de andere bekende ontwerpers van poloshirts zoals bij voorbeeld Tommy Hilfiger, te onderscheiden door poloshirts te ontwerpen die net even anders zijn zodat de klant meteen ziet “dit is een Ralph Lauren”.

De mooiste poloshirts koop je online

Je hoeft tegenwoordig niet meer de deur uit om mooie poloshirts te kopen. Je kunt ze namelijk heel gemakkelijk online kopen bij de Poloshirtstore.nl of zoek op het internet naar goedkope deals voor poloshirts. Je kunt mooie poloshirts vinden in online webwinkels en als je let op de aanbiedingen kun je deze poloshirts ook nog eens voor mooie prijzen kopen. Een goed poloshirt heeft natuurlijk een prijskaartje, daar moet je rekening mee houden. Je zult voor een poloshirt van Ralph Lauren altijd meer betalen dan voor een poloshirt van een onbekend merk. Maar dat is logisch. Je betaalt ook voor de merkbekendheid en voor de kwaliteit van de materialen die zijn gebruikt om het poloshirt te maken.

Blijven poloshirts mooi na meerdere keren wassen?

Een poloshirt van goede kwaliteit zoals van Ralph Lauren of Tommy Hilfiger blijft altijd lang mooi, ook na vele keren wassen. Dit komt omdat voor deze poloshirts altijd de beste kwaliteit stoffen worden gebruikt. De top ontwerpers kiezen zelf hun stoffen uit en nemen geen genoegen met een mindere kwaliteit. Daardoor kunnen ze een polo shirt ontwerpen dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Natuurlijk moet je er op letten dat je het poloshirt op de juiste manier wast. Als je een poloshirt te heet wast zal het krimpen en zijn mooie vorm verliezen. Dit ligt dan niet aan de kwaliteit van het poloshirt maar aan het verkeerde wasprogramma. Kijk dus altijd goed naar het wasvoorschrift in het poloshirt en neem deze aanwijzingen in acht.

De sale is het beste moment om toe te slaan

Een mooi poloshirt van Ralph Lauren koop je het beste tijdens de sale. Dan zijn namelijk de beste deals te maken, vooral op het internet. Als je goed zoekt naar de goedkoopste aanbieding kun je je slag slaan. Je kunt dan een paar mooie poloshirts kopen voor een heel scherpe prijs waar je lang plezier van zult hebben.