De laatste mode trends in de sport

december 11, 2018 0 Door Brian776

Sportmode is een constant veranderende markt waarin trends komen en gaan. De laatste modetrends op het gebied van sport zijn heel erg uitgesproken, maar zijn wel voor iedereen toegankelijk. Van jong tot oud en van professional tot amateur. Iedereen die wel eens sport kan meedoen met deze trends, gaaf toch?

De sport BH speciaal voor de vrouw

Shirts en tops voor vrouwen zijn al jaren erg populair op de sportmarkt en de sport bh kennen we ook al wel een tijdje. Maar waarom zien we de laatste tijd ineens een enorme aantrekkingskracht naar de sport bh? Hiervoor is eigenlijk een simpel antwoord mogelijk: Social Media.

We zien enorm veel influencers op Social Media posts plaatsen waarbij ze de sportoutfit tonen, waaronder de sport bh. Om aandacht te trekken is dit regelmatig schaars maar acceptabel gekleed in een sport bh. De sport bh ziet er niet alleen sexy uit maar ook nog eens enorm sportief. Een combinatie waar de man natuurlijk graag even naar kijkt. Niet alleen de man kijkt graag naar de sport bh, de vrouw namelijk ook. Het comfort van een sport bh is enorm belangrijk en de vrouw heeft hier wel oren naar. De populariteit van de sport bh is dan ook geen verrassing!

Voor de man: outdoor kleding

Een opkomende sport in Europa en daarbuiten is trailrunning. Deze sport wordt beoefend in de buitenwereld en is een vorm van hardlopen, maar dan in de natuur. Met een trailrun is het de bedoeling dat je je lichaam tot het uiterste test in een gebied met heuvels en obstakels. De schitterende omgeving is de reden waarom veel mannen, en sinds kort ook vrouwen, de overstap hebben gemaakt van hardlopen op het asfalt naar het hardlopen in de heuvels. Goede uitrusting is hier echter wel nodig.

Trailrunning wordt beoefend op ruig terrein en daarom is goed schoeisel erg belangrijk. Trailrunning schoenen zorgen voor stevigheid en gaan lang mee. Deze stevigheid is echt nodig bij het hardlopen op ruig terrein. Zonder goede outdoor uitrusting is een blessure zo opgelopen. Dat wil je natuurlijk niet. Outdoor (sport)kleding is dan ook erg populair bij de shoppende man!

Voor de kids: de gadget

Voor de kids is het natuurlijk erg makkelijk wat zij het leukste vinden, namelijk gadgets. De digitalisering die de jonge generatie meemaakt gaat in sneltreinvaart. Alles gaat tegenwoordig online en de jeugd weet al meer van elkaar dan van zichzelf. Dit komt allemaal door Social Media en gadgets zoals een Fitbit. De Fitbit, ook erg populair bij volwassenen, maar voor de kinderen een speeltje. Kinderen houden echt niet bij hoe veel calorie├źn ze hebben verbrand op een dag, maar het is wel leuk om een Fitbit te hebben!