Extensions van 200 gram

Extensions van 200 gram

oktober 28, 2017 0 Door admin

Wat is de maximale gewicht van de extensions die OxY verkoopt en is hij wel een ideaal gewicht voor je hoofd? Op deze twee vragen hebben antwoord gevonden en die delen wij met u.

Oxy clip in extensions van 200 gram zijn de extensions waarnaar jij uitkijkt wanneer je op de maximale gewicht let. De 200 gram extension voel je nauwelijks op je hoofd. Je plaatst de extensions tussen je eigen haren en dan ook nog verspreid van elkaar. De 200 gram is als het ware verdeeld over je hele hoofd oppervlakte. Je gaat het dus niet als een last ervaren.

Waarom je voor een 200 gram clip in extension zou moeten kiezen? Nou dat is heel eenvoudig, wil jij voller haar hebben dan kies je voor meer haar en meer haar betekent meer gewicht. Die ene mooie kapsel en look die je altijd gewild hebt na het zien van een leuke videoclip of film kan jij nu ook zelf hebben al heb je weinig haar. Je koopt de OxY Clip in extensions van 200 gram en daarmee maak je de mooiste kapsels ooit.

Als jij je clip in extensions van 200 gram heel verstandig wilt kiezen dan kun je het best spelen met de lengte. Naast gewicht speelt ook de lengte een belangrijk rol. Vooral als je een natuurlijke look wilt behouden. Je 200 gram wordt verdeeld over de lengte en hoeveelheid van het haar. Dit is ook handig om te weten, wanneer je aan extensions wilt beginnen.

De maximale lengte van de OxY clip in extensions zijn al bekend. Nu kun je ze gauw aanschaffen en je mooie kapsel gelijk maken en pronken met je nieuwe look tussen iedereen die je zeker gaan willen nadoen.