Fraaie slabbetjes met een leuke tekst

oktober 29, 2015 0 Door admin

‘Cute & Hungry’ is een voorbeeld van een tekst op een slabbetje dat tegenwoordig overal te koop is. Het meest onmisbare product wanneer je je kindje zelf laat eten en ze veel knoeien. Slabbetjes met tekst maken het alleen maar leuker om de kleertjes van je kind te beschermen tegen vlekken van eten. Of wat dacht je van ‘Spruitjes monster’, want welk kind lust er nou spruitjes? Humor in een slabbetje is zeker mogelijk sinds slabbetjes met tekst te maken en te koop zijn. Over de kwaliteit en functionaliteit hoeft niemand zich geen zorgen te maken, die is uitstekend.

Kwaliteit
De tekst op het slabbetje zal je niet na een keer wassen kwijt zijn. Door de kwalitatief, stevige badstof waarvan het slabbetje is gemaakt kun je jaren genieten van het slabbetje zonder dat de teksten eraf vallen of de kwaliteit verminderd. Veel webshops bieden deze slabbetjes aan en het is zelfs zo dat je bij sommige webshops je eigen tekst kunt doorgeven. Dat maakt het slabbetje met tekst nog persoonlijker en leuker om te gebruiken. Die letters zullen de kwaliteit van het badstof niet verminderen, aangezien de techniek van drukken met de nieuwe technologie verbetert.

Cadeau
Naast dat dit een onmisbaar stuk stof is, kan het heel goed dienen als cadeau. Zeker met een persoonlijke tekst maak je het slabbetje een ideaal cadeau. Aan toekomstige ouders is dit zeker een cadeau om te geven. Leuk om bij een babyshower of kraambezoek te ontvangen van vrienden of familie. Behalve de functionele functie is het altijd leuk om een persoonlijk cadeau te krijgen, want welke tekst wordt er bij jullie kindje en gezin gevonden?