H&M in de digitale media

augustus 7, 2015 0 Door admin

H&M heeft een hele mooie website, waarop je de complete collectie kunt vinden. Je kunt hier terecht voor de dames-, heren- en kindercollectie alsmede voor de totale collectie van Home. Dit zijn artikelen die je in huis kunt gebruiken. Denk hierbij aan beddengoed, handdoeken, tafelkleden, enzovoort. Je kunt hier bestellen wat je wilt hebben en dan wordt het bij je thuisbezorgd; bespaar geld met de hm kortingscode.

H&M app

Om het je nog makkelijker te maken, heeft H&M ook een app gelanceerd. Op deze app vind je ook de hele collectie en kun je je bestelling plaatsen. Er is een app voor Android, te vinden in Google Play en een app voor iPhone die je kunt vinden in iTunes.

Social media

Naast de website en de app, is H&M ook te vinden op verschillende social media. Ze hebben een eigen Facebookpagina. Geef een like en je wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Daarnaast is H&M actief op Twitter. Dagelijks wordt er verschillende keren een tweet geplaatst. Ook op Instagram en Pinterest vind je H&M. Ze hebben hun eigen YouTubekanaal. Hierop zijn vele filmpjes te vinden. Je kunt er allerlei idee├źn opdoen over de laatste mode en welke uitstraling je mooi vindt. Daarnaast vind je er ook filmpjes over goede doelen waar H&M zich voor inzet. Of filmpjes van achter de schermen. Ook heeft H&M een Google+ account.

Nieuwsbrief

Je kunt je op de website aanmelden voor de nieuwsbrief. Wanneer je dit doet, krijg je op de eerstvolgende online aankoop 25% korting. De nieuwsbrief krijg je op geregelde tijden in je mail. Daarin vind je exclusieve aanbiedingen, styling tips en het laatste fashion nieuws. Daarnaast kun je apart aangeven of je ook op de hoogte gehouden wilt worden over kinderkleding. Op deze manier ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.