Kaal hoofd

september 9, 2016 0 Door admin

Van de week was het eindelijk zover. Mijn man liep al een hele tijd rond met het idee om zijn haar af te scheren. Dat begon eigenlijk vorig jaar al toen echt duidelijk werd dat hij kale plekken begon te krijgen. ‘Nou’, zei hij, ‘dan scheer ik me nog liever echt helemaal kaal’. En dit weekend was het dan zover. Hij is naar de kapper geweest en de haren die hij nog had zijn weg. Ik moet eerlijk zeggen dat het supercool staat. Het valt me heel erg mee hoe het is geworden, want ik kneep hem toch wel. Zelf is hij ook erg blij met het resultaat, dus dat is mooi. Hij vindt het alleen wel een beetje koud.

lazazu-nl-kaal-hoofd

Als oplossing heb ik bedacht dat ik nieuw overhemd voor hem ga kopen, eentje met een capuchon eraan zodat hij die op kan zetten als hij het koud heeft. Zeker als het straks herfst en winter wordt heeft hij daar wat aan. Ook handig voor buiten als hij zijn winterjas aan heeft, dan kan hij daarbij lekker zijn capuchon op doen. Maar ik vraag me wel af of die bestaan, overhemden met een capuchon dus. Op internet is veel te vinden en daar ga ik eens zoeken naar een leuk model. Ik zoek een overhemd dat niet al te sportief overkomt, want hij moet het ook gewoon naar zijn werk kunnen dragen en daar wordt toch wel nette kleding verwacht. Ik zoek een herenoverhemd in een donkere kleur, zoals donkerblauw of zwart. In die kleuren heeft hij veel broeken en overhemden en daar past het dan mooi bij.

Na een tijdje rondzoeken op internet vind ik wat ik zoek. Een mooi donkergrijs overhemd met een capuchon eraan. Door de mooie afwerking met een chique borstzakje kan hij dit kledingstuk gemakkelijk naar zijn werk dragen. Het is gemaakt van wol en lekker warm voor de winter. Ik bestel het nog snel voor vijf uur zodat ik het binnen twee dagen in huis heb. Hier zal mijn man wel blij mee zijn. Nu moet ik alleen nog gaan leren hoe ik zelf zijn hoofd kan kaal scheren, want ik heb begrepen dat je zo om de twee à drie dagen de haartjes bij moet scheren. Het is wel handig als ik dat zelf kan doen. Volgens mijn vriendin is het niet zo moeilijk. Zij doet het ook al een tijdje bij haar man.