Kies een overhemd met een bepaalde boordmaat en –stijl

augustus 27, 2016 0 Door admin

Overhemd met boordmaat 41Ben je op zoek naar overhemden van een bepaalde boorstijl of met een bepaalde boordmaat? Dan kun je overhemden in boordmaat 41 bekijken op de site overhemden.com. Overhemden.com biedt van diverse merken als Michaelis of Circle of Gentlemen overhemden aan en je kunt zelf op boordmaat of boordstijl op de site zoeken. Je kiest bijvoorbeeld voor een Button Down of Hidden Button Down boordstijl of een shark, vadermoordenaar of semi Spread. Het is maar net wat jouw wensen zijn qua overhemd en overhemden.com heeft het in het assortiment.

Het aanbod aan overhemden is divers en ruim

Het is belangrijk dat jouw overhemd goed zit en vooral ook om de hals niet te strak of los zit. Je kunt zelf de omtrek van jouw hals met een meetlint meten om erachter te komen welke boordmaat je hebt. Het aantal centimeters dat het meetlint aangeeft, is tevens de boordmaat die bij jou past. Je hebt bijvoorbeeld overhemden met een white collar of overhemden van boordmaat 41 met borstzak of van een bepaalde weving als Fine Twill, Pink Check of Royal Poplin. De keuze is groot op overhemden.com omdat op de site vele internationale merken als Calvin Klein of The Art of Camouflage vertegenwoordigd zijn.

Laat jouw nieuwe, tijdloze overhemd met maat 41 gratis thuis bezorgen

Circle of gentleman overhemdHet bestellen van een overhemd met boordmaat 41 via overhemden.com s zeer eenvoudig en bovendien erg efficiënt omdat je er niet voor naar de stad hoeft. Voor bestellingen die boven de vijftig euro zijn, geldt dat alle overhemden gratis thuis bezorgd worden. Alleen zul je wel jouw overhemd met boordmaat 41 thuis moeten passen en in de spiegel moeten checken of het overhemd bij jouw hoort. Je krijgt twee weken de tijd om te bedenken of het overhemd iets voor jou is.

Bestel een uniek en authentiek overhemd van een bepaalde weving

Alle overhemden die via overhemden.com aangeboden worden, hebben een unieke en authentieke look. De overhemden zijn van het beste materiaal en de beste weving als Basket Weave of Chambray. Daarnaast zijn de overhemden geschikt voor vele gelegenheden omdat ze die tijdloze, universele uitstraling hebben. Het is echter wel belangrijk dat het overhemd als gegoten zit en dat er bijvoorbeeld een centimeter tussen de hals en het overhemd in zit. Naast de boordmaat 41 zijn er natuurlijk ook vele overhemden van andere boordmaten verkrijgbaar variëren van boordmaat 36 tot wel boordmaat 54.

Overhemden.com is qua overhemden van alle markten thuis

Sommige overhemden van maat 41 komen met borstzak en weer andere met manchetknopen. Het is maar net wat je wenst qua uiterlijk en je kunt jouw budget afstemmen op het overhemd naar wens. Bij verschillende overhemden kun je ook de mouwlengte bepalen of bijvoorbeeld een overhemd met boordmaat 41 uit een bepaalde serie bestellen. Kortom: de keuzemogelijkheden die overhemden.com qua overhemden te bieden heeft, is enorm. Je kunt op pasvorm, boordstijl of bijvoorbeeld weving jouw zoekresultaat verfijnen indien je jouw hartje dat begeert.