Kies voor kwaliteit en duurzaamheid bij de aanschaf van zwarte T-shirtjes

september 6, 2016 0 Door admin

Bedrijven besteden tegenwoordig veel aandacht aan duurzaamheid. Zo ook de succesvolle webshop ShirtsofCotton. Haar producten worden met oog voor mens en milieu gemaakt. Zo wordt er bij de vervaardigd van t-shirts American Cotton gebruikt. Door de uitstekende kwaliteit van het katoen ben je ervan verzekerd dat jouw favoriete zwarte t-shirt zeer lang meegaat.

Hoogwaardig katoen

Katoen is een van de meeste gebruikte grondstoffen in de kledingindustrie. Dagelijks worden er duizenden t-shirts van gemaakt. Het is wel de bedoeling dat dit op duurzame wijze gebeurt. Gelukkig heeft ShirtsofCotton duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo worden alle t-shirts gemaakt in fabrieken met goede en veilige arbeidsomstandigheden. Daarnaast vindt het vervaardigen van de producten vindt bovendien plaats met hoogwaardige katoenweving. Daardoor bestaat elk t-shirt uit een stevige stof die eigenlijk niet kapot kan gaan.

katoen

Varianten van de kleur zwart

Elke kleur heeft een bepaalde associatie. Zo zien mensen zwart als stoer en krachtig. Het aanschaffen van een zwart t-shirt op ShirtsCotton is dan ook altijd een goede keuze. Je krijgt er een geweldige uitstraling door, en voelt je zelfverzekerder. Maar je hebt natuurlijk wel zwart en zwart. Er bestaan namelijk een aantal varianten van de kleur zwart. Deze zijn te vinden in het RAL-kleurenpalet. Bij het kiezen van een kleur, bijvoorbeeld wanneer je een huis wilt verven, is het erg handig om dit systeem te gebruiken. Zo heb je bijvoorbeeld signaalzwart, verkeerszwart en gitzwart. De t-shirts op ShirtsofCotton hebben een mooie zwarte kleur waar je zeker mee over straat kunt.

Basic t-shirts voor een casual outfit

Op shirtsofcotton.com ben je voor kwaliteitsproducten aan het juiste adres. Je vindt er prachtige t-shirts in diverse soorten, maten en kleuren. Zo doen de kleuren wit, grijs en zwart het bijzonder goed bij de klant. Zwarte t-shirtjes zijn altijd handig om in de kledingkast te hebben liggen. Het zijn namelijk basic kledingstukken die je in combinatie met bijna elk kledingstuk kunt dragen. Draag het bijvoorbeeld op een stoere spijkerbroek wanneer de zon schijnt. Met een paar sneakers maak je jouw casual outfit helemaal af.

De eerste indruk is cruciaal

Het is zeer belangrijk om goede kleding te dragen, want de eerste indruk op iemand is vaak cruciaal. Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 93 procent van de eerste indruk de buitenkant betreft. Bij een sollicitatiegesprek of een andere belangrijke afspraak wil je dan ook goed voor de dag komen. Met het dragen van een grijs pak en een zwart t-shirt maak je altijd een goede indruk. Zwart en grijs zijn een goede combinatie omdat ze je een serieuze en professionele uitstraling geven.

Zachte en comfortabele t-shirts

Niet alleen zien zwarte t-shirts er mooi uit, ze zitten ook nog eens comfortabel. Door de katoenen stof vangen ze bijvoorbeeld veel zweet op. Ook heeft ShirtsofCotton de kledingstukken licht getailleerd en ruimte aangebracht onder oksel. Daardoor zitten de t-shirts altijd zeer fijn en comfortabel. Bovendien passen de zwarte t-shirts prima onder een ander kledingstuk, zoals een overhemd. De V-hals variant sluit bijvoorbeeld perfect aan op je overhemd of blouse.