Kniekousen mode trends 2018

september 10, 2018 0 Door Brian776

Kniekousen beginnen steeds meer aan populariteit te winnen. Geen wonder, het is een fijne kous om te dragen. In de middeleeuwen droegen alle mannen van de gegoede burgerij prachtige lange kniekousen. Dit is kortom een zeer nobel en mannelijk kledingstuk dat de laatste decennia helaas toch wel een beetje over het hoofd is gezien. Maar daar begint wel verandering in te komen langzamerhand.

Enfin, wat is dan hip met name op kniekousen vlak? Eigenlijk niet zo heel verrassend. Effen kleuren zijn vooral in. Denk aan blauw, bordeaux rood, zwart en antraciet, dat zijn eigenlijk wel de kleuren die we het meeste waarnemen.

Qua materiaal met name katoen natuurlijk maar ook merino wol worden meest gebruikt. Vaak een mix van die beide aangevuld met een beetje elastaan voor de rekbaarheid.

Voor de rest zijn er geen noemenswaardige bewegingen te noteren in kniekousen wereld. Same old same old business as usual eigenlijk. En dat is prima, want het hoeft ook niet al te revolutionair op kniekousen vlak. Dat mannen steeds meer kniekousen beginnen te dragen is al een verrassing, dus laten we daar nu maar blij mee zijn en opvallende prints e.d. komen later wel.

Waar kun je kniekousen gemakkelijk online kopen in Nederland? Bij hemdvoorhem hebben ze er bijzonder veel van de beste kwaliteit. Daar vind je sowieso wel iets van je gading. De condities zijn daar super flex in de zin dat je gratis verzending hebt en ook retourneren is dood eenvoudig en vrij van kosten en gezeik. Om die reden koop ik hier altijd mijn kniekousen.

Een specifiek model? Legt er een beetje aan smaken verschillen maar Falke Airport vind ik wel chill al is Tiago ook een uitermate fijne kous en sommige maten van mij zweren bij Family. To each their own zoals de Britten altijd zeggen. Enfin, ik wens je veel shop plezier.