Korte kapsels: ook voor dames met bril

april 17, 2016 0 Door admin

Wanneer je een bril draagt heeft dat natuurlijk invloed op je uiterlijk. Vooral je kapsel moet je er soms op aanpassen omdat sommige coupes zich niet echt lenen voor bril dragende dames. Maar er zijn heel veel mogelijkheden voor een kort kapsel als je brildragend bent. De brillen van tegenwoordig zijn modern vorm gegeven en zien er allang niet meer uit als de modellen van de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw. Er is veel keus en dus kun je een brilmontuur kiezen dat bij je gezicht past en ook prima is te combineren met een vlot en kort kapsel.

Ook brildragers gaan voor kort deze zomer

Deze zomer zijn er ook korte kapsels dames met bril. Er is volop keus uit leuke en vlotte modellen kort haar als je brildragend bent. Je hoeft je echt niet te beperken tot het standaard model, er zijn volop mogelijkheden om te variƫren en een coupe te kiezen die helemaal bij jou past en je met bril een sprekend gezicht geeft. Een bril kan juist heel vlot en leuk staan, het is tegenwoordig echt niet meer nodig om koste wat kost aan de contactlenzen te gaan want ook met een bril kun je er heel leuk uit zien.

Ga voor kort deze zomer

Ga deze zomer voor kort en kies een sportief en vlot kapsel uit waarmee jij de zomer in gaat. Bekijk online de nieuwe modellen en kies er eentje uit die helemaal bij jou past en waar jij helemaal happy mee zult zijn. Er is keuze genoeg, ook als je brildragend bent en je daar dus rekening mee moet houden bij het uitkiezen van een kapsel. Je zult zien dat er veel mogelijk is en dat je uit veel modellen kunt kiezen die heel geschikt zijn voor brildragende dames.