Trend: corrigerend ondergoed

januari 6, 2016 0 Door admin

Steeds meer vrouwen dragen corrigerend ondergoed. Er is tegenwoordig veel meer keuze in corrigerend ondergoed. Je hebt niet alleen maar de standaard corrigerende onderbroek of bh. Er zijn steeds meer verschillende soorten corrigerend ondergoed. Wij zetten de nieuwste soorten corrigerend ondergoed voor je op een rij.

Butt lifter

Zou jij je billen graag wat willen corrigeren en omhoog willen liften? Dan is corrigerend ondergoed butt lifter ideaal voor jou. Een butt lifter heeft namelijk een liftend en corrigerend effect op je billen. Dit heeft te maken met de twee gaten die in de butt lifter zitten, die zorgen er namelijk voor dat de billen omhoog worden gelift. En daarnaast ondersteunt de butt lifter ook nog eens je billen. Als je een strakke jurk hebt, en de butt lifter hier onder draagt, dan zie je hier niks van.

Waist trainer corset

Daarnaast zie je steeds vaker de ‘waist trainer corset’. Dit is een korset die ervoor zorgt dat je taille er slanker uitziet, en op den duur ook je taille daadwerkelijk slanker maakt. Door het dragen van een waist trainer corset krijgen je borsten meteen een lift, en lijkt je buik helemaal plat. Ideaal voor als je een strakke jurk of een strak topje wilt dragen.

Waist trainer bodysuit

Daarnaast heb je ook nog de bodysuit variant van de waist trainer corset. Deze lijkt op de waist trainer corset, alleen werkt ietsje anders. Allereerst is het een bodysuit in plaats van een korset. De waist trainer bodysuit corrigeert niet alleen je buik en rug maar ook je dijen en billen.